پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 2034
نویسنده : فرزاد قاسم پور
دانلود مقاله نکات مهم در انتخاب پاور و کیس

حجم : 1.13MB

با دانلود و مطالعه این مقاله اطلاعات فنی مفیدی درباره پاور و کیس کامپیوتر بدست خواهید آورد .

بخشی از عناوین موجود در این مقاله عبارتند از :

تناسب توان

توجه به توان واقعی

پروتکشن ایمنی

راندمان

نوع فن

عمر مفید

نویز و ریپل

لاین فیلتر

و . . . 

برای دانلود کامل این مقاله به ادامه مطلب مراجعه نمایید.




دانلود آموزش نرم افزار بسکام BASCOM
نوشته شده در 18 مهر 1391
بازدید : 2355
نویسنده : فرزاد قاسم پور
دانلود آموزش نرم افزار بسکام BASCOM به زبان ساده

بسکام نرم افزاری است که می توانید برنامه میکروکنترلر های AVR را به صورت بیسیک در آن نوشته ، کامپایل و در نهایت میکروکنترلر را پروگرام کنید .

عناوین :

توضيح مختصرى درباره  زبان برنامه نويسى Basic

تشريح منوهاي برنامه

معرفی دستورات پایه

آموزش LCD

راه اندازی LCD در محیط بسکام

نوشتن فارسی روی LCD

تشریح سایر دستورات :
1- بدنه یک برنامه در محیط بسکام

2- اعداد و متغییر ها در بسکام

3- دستور ات حلقه و پرش

4- دستورات ایجاد تاخیر

5- زیر برنامه ها و فراخوانی توابع

6- توابع ریاضی و محاسباتی

7- توابع تبدیل کننده و متغیرها به یکدیگر

8- ریجسترها و آدرس های حافظه

حجم : 855KB


تهیه و تنظیم: نگار ابراهیمی

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید .



بازدید : 2044
نویسنده : فرزاد قاسم پور
چگونه در حالیکه پشت کامپیوتر خود نشسته ایم نرمش کنیم؟

 اگر مدت زیادی به تایپ کردن مشغول شدید برای چند لحظه مچ دستان خود را به صورت دایره وار چرخانده و ورزش دهید. اینکار باعث جلوگیری از ابتلا به سندرم تونلی مچ دست می شود. 

  کاربر کامپیوتر 

کارکردن با رایانه در تمام طول روز برای بدن ما مناسب نیست.اگر مجبور هستید در تمام طول روز پشت میز بنشینید، انجام برخی نرمش های ساده باعث بهبود سلامتی و وضعیت جسمی شما می گردد.
● نحوه نرمش:



بازدید : 2354
نویسنده : فرزاد قاسم پور
عنوان مقاله
راهنمای خرید کامپیوتر + اطلاعات مفید سخت افزاری

 
نویسنده : داریوش مریدی
حجم : 768KB

     هدف از نوشتن این مقاله کمک به خوانندگان عزیز جهت خرید سیستمی متوسط و مقرون به صرفه می باشد که به طور کلی قادر به پاسخگویی نیاز  بسیاری از کاربران خانگی می باشد . در این مقاله سعی بر این شده که از اضافه گویی ها و جزئیات پرهیز شود ، و نیاز واقعی خواننده را به طور خلاصه و گویا شرح داده شود و حد الامکان ساده و قابل فهم بودن آن نیز در نظر گرفته شده است . با مطالعه این مقاله بی شک شما دچار سردرگمی در بازار سخت افزار نخواهید شد . در واقع این مقاله برای کسانی مفید است که احتیاج به یک راهنمای مفید ، سریع و خلاصه دارند . توجه داشته باشید قیمت های درج شده در این مقاله مربوط به زمان نگارش آن می باشد و ممکن است با قیمت ها ی موجود در بازار تفاوت داشته باشد . و در پایان نیز لازم است به این نکته را مد نظر داشته باشید که تکنولوژی ساخت سخت افزار روز به روز در حال تغییر و تحول است و پیشرفت این تکنولوژی امری اجتناب ناپذیر است ، به همین دلیل این مقاله نیز در نسخه ها ی بعدی به روز خواهد شد .
     اولین نکته که در خرید می بایست در نظر داشته باشید این است که  هدفتان را از خرید کامپیوتر مشخص کنید ، چون اگر بیش از نیازتان خرید کنید پولتان رو دور ریخته اید و اگر سیستمی با کارایی پایین خریداری کنید ، دچار مشکل خواهید شد . پس در انتخاب دقت کنید ، در این مقاله سعی شده سیستمی که پیشنهاد می شود ، به طور کلی از قابلیت قابل قبولی برخوردار باشد به طوری که از هزینه های اضافی هم  جلوگیری کند  .

ابتدا توضیحاتی  درباره ی هر  قطعه و مشخصات آن دادم ، سپس مدل های پیشنهادی رو همراه با قیمت  معرفی کردم . اگر این قطعات رو هم نتونستید پیدا کنید ، با توجه به شناختی که از مشخصات قطعات دارید می توانید یک سیستم مناسب خریداری کنید .

جهت دریافت مقاله به صورت کامل روی لینک زیر کلیک کنید .
در صورتی که لینک دانلود مشکل داشت، می توانید از طریق لینک های کمکی اقدام به دانلود کنید .
در صورت ذکر منبع کپی برداری بلامانع است



بازدید : 2237
نویسنده : فرزاد قاسم پور

با سلام

بزودی مقاله ای با عنوان راهنمای خرید کامپیوتر در سایت قرار خواهد گرفت ، با دانلود و مطالعه این مقاله علاوه بر یک خرید خوب دانستنی های خود را در علم سخت افزار افزایش می دهید . حتی اگر قصد خرید کامپیوتر را ندارید توصیه می کنم حتما این مقاله را مطالعه کنید .




دانلود فیلم آموزشی LabVIEW – نمودار ها و گراف ها
نوشته شده در سه شنبه 16 اسفند 1390
بازدید : 2406
نویسنده : فرزاد قاسم پور

Labview logo دانلود فیلم آموزشی LabVIEW – نمودار ها و گراف ها


دانلود قسمت نهم از سری مجموعه آموزشی تصویری نرم افزار LabVIEW با عنوان نمودارها و گراف ها . نمایش داده یکی از وظایف اصلی هر برنامه است . استفاده از بلوک های نمایشی و نمودار ها جزء جدا ناپذیر هر زبان برنامه نویسی است و تصور یک زبان برنامه نویسی بدون نمایش اطلاعات تقریباً غیر ممکن است .
در این جلسه به نحوه نمایش داده ها در لب ویو توسط گراف ها و نمودار ها پرداخته شده است .




اينورتر
نوشته شده در سه شنبه 16 اسفند 1390
بازدید : 2596
نویسنده : فرزاد قاسم پور

اينورتر يا درايو AC به دستگاهي گفته مي شود كه به كمك آن مي توان سرعت يك موتورAC  سه فاز را كنترل كرد بدون آنكه قدرت و گشتاور موتور كاهش يابد . اينورترها در ظرفيت هاي مختلف ساخته مي شوند . مثلاً براي يك موتور با توان 20 اسب بخار بايد از اينورتر HP20 استفاده كرد.

http://www.supplierlist.com/photo_images/120177/UPS_Long_Back_Up_Power_Unit.jpg




سیکلو کانورترها
نوشته شده در سه شنبه 16 اسفند 1390
بازدید : 2682
نویسنده : فرزاد قاسم پور

چهار نوع تبدیل مختلف بین منابع قدرت AC و DC وجود دارد . این تبدیل ها بوسیله مدارهایی انجام می شوند که مبدل های قدرت نام دارند . این مبدل ها به صورت زیر دسته بندی می شوند .

1 . یکسو کننده ها : تبدیل سیگنال تک فاز یا سه فاز AC به ولتاژ متغیر DC

2. چاپر : از یک سطح DC به سطحی دیگر

3. اینورتر : از یک سیگنال DC به سیگنال با دامنه و فرکانس متغیر سه فاز یا تک فاز

 

http://www.poweredgenerators.com/images/generators/EB3000.jpg




اینورتر چیست؟
نوشته شده در سه شنبه 16 اسفند 1390
بازدید : 2548
نویسنده : فرزاد قاسم پور

بحثی كه همیشه در الكترونیك صنعتی مطرح بوده و هست تبدیل یك ولتاژ dc به یك ولتاژ ac است. به سیستمی كه این تبدیل را برای ما انجام می دهد اینورتر گفته می‌شود. اینورترها دارای رنج وسیعی از كاربردهای مختلف هستند كه تعدادی از انها را ذكر می كنیم:
http://www.gselectronic.ir/download/ax/inverter.jpg




اینورتر (AC drive)
نوشته شده در سه شنبه 16 اسفند 1390
بازدید : 2813
نویسنده : فرزاد قاسم پور

درایو فرکانس متغیر (VFD) سیستمی است برای کنترل سرعت موتور های AC سه فاز . بوسیله کنرل فرکانس برق قدرت ورودی به موتور. درایو های فرکانس متغیر با اسامی درایوهای فرکانس قابل تنظیم (AFD ) ، درایوهای سرعت متغیر (VSD) ، درایو AC ، میکرو درایو و اینورتر درایو هم نامیده می شود. از آنجایی که ولتاژ با فرکانس تغییر می کند، درایو ولتاژ متغیرفرکانس متغییر (VVVF) نیز گفته می شود.




مداراینورتر
نوشته شده در سه شنبه 16 اسفند 1390
بازدید : 2625
نویسنده : فرزاد قاسم پور

 




نرم افزارهای تخصصی 3
نوشته شده در سه شنبه 16 اسفند 1390
بازدید : 2117
نویسنده : فرزاد قاسم پور



بازدید : 2399
نویسنده : فرزاد قاسم پور

siso دانلود جزوات آموزشي متلب در سيستم هاي کنترل با SISO Tools


دانلود جزوات آموزشی نرم افزار متلب در حوزه سیستم های کنترل با استفاده از ابزار SISO Tools . این مجموعه مشتمل بر ۵ قسمت می شود . یک قسمت مربوط به آزمایشگاه کنترل خطی ۱ می باشد که به آموزش طراحی سیستم های کنترل خطی با استفاده از GUI متلب می پردازد .
این مجموعه همراه با مثال های متعدد به نحوه استفاده از SISO Tools متلب پرداخته و بصورت گام به گام و با استفاده از عکس های رنگی به بیان ویژگی ها و امکانات این قسمت پرداخته است .




دانلود فیلم آموزشی LabVIEW – کار با فایل های صوتی
نوشته شده در سه شنبه 16 اسفند 1390
بازدید : 2277
نویسنده : فرزاد قاسم پور

Labview logo دانلود فیلم آموزشی LabVIEW –  کار با فایل های صوتی


دانلود قسمت دهم از سری مجموعه آموزشی تصویری نرم افزار LabVIEW با عنوان کار با فایل های صوتی. در این جلسه با نحوه کار کردن با بلوک های صوتی و پردازش داده های صوتی آشنا می شوید . توسط ابزارهای صوتی شما می توانید صدا را توسط میکروفون دریافت کرده و در نرم افزار پس از پردازش بر روی آن از طریق اسپیکرها بخش نمایید .




Speed Controllers
نوشته شده در سه شنبه 16 اسفند 1390
بازدید : 2737
نویسنده : فرزاد قاسم پور

1. Introduction

control speed controller

The purpose of a motor speed controller is to take a signal representing the demanded speed, and to drive a motor at that speed. The controller may or may not actually measure the speed of the motor. If it does, it is called a Feedback Speed Controller or Closed Loop Speed Controller, if not it is called an Open Loop Speed Controller. Feedback speed control is better, but more complicated, and may not be required for a simple robot design.

Motors come in a variety of forms, and the speed controller's motor drive output will be different dependent on these forms. The speed controller presented here is designed to drive a simple cheap starter motor from a car, which can be purchased from any scrap yard. These motors are generally series wound, which means to reverse them, they must be altered slightly, (see the section on motors).